SHARED PREMIUM EXPERIENCE

Shareit Car Club Corporate on yrityksille suunnattu palvelu, jonka jäsenet saavat käyttöönsä maailman parhaisiin autoihin kuuluvan, sähköautojen imagon täysin mullistaneen Teslan eri malleja P70:stä eteenpäin.

Shareit Car Club Corporate -jäsenillä auto on käytössä työpäivän ajan ja se toimitetaan mahdollisimman lähelle yrityksen toimipaikkaa. Teslan voi ostaa käyttöön myös arki-iltoina ja viikonloppuina. Asiakasyrityksen tarpeisiin räätälöitävä jäsenyys tarjoaa yrityksille hienon tavan edistää myyntiä ja palkita työntekijöitä.

Viikonlopun Teslan ratissa viettänyt työntekijä suhtautuu maanantaihin aivan eri tavalla. Maailmanluokan ajokokemus virkistää. Tiimin virkistyspäiväänkin tulee hiukan lisää hohtoa auringon heijastuessa auton aerodynaamisista muodoista. Työmatkalle lähtö Teslalla junan tai taksin sijaan tuo arkipäivään mahtavan säväyksen.

CORPORATE

SHAREIT CAR CLUB CORPORATE -jäsenyyden perusvuosimaksu on 7950€ (alv 0%) ja sisältää oikeuden käyttää Teslaa yhtenä arkipäivänä viikossa 8-17 välillä. Lopullinen hinta määräytyy yrityksesi tarvitsemien räätälöityjen palvelujen ja mahdollisten lisäpäivien mukaan. Yksittäisiä arki-iltoja sekä viikonloppuja voi ostaa seuraavilla hinnoilla (alv 0%):

Asiakkaan noutaminen lounaalle tai myyntipalaveriin Teslalla luo aivan erilaisen pohjan jatkokeskusteluille kuin taksikyyti. Teslan voi myös tarjota avainasiakkaiden käyttöön työpäiväksi, illaksi tai vikonlopuksi seuraavilla hinnoilla (alv 0%):

CORPORATE PERUSVUOSIMAKSU
7950 € (ALV 0%)

LISÄPÄIVÄT:
MA-PE PÄIVÄ (KLO 8-17) 200 €
MA-TO ILTA (KLO 18-03) 125 €
MA-TO KOKO PÄIVÄ (KLO 8-03) 295 €
KOKO VIIKONLOPPU 828 €

LIITY CLUBIIN
VERKKOSIVUILLA
VALITSE SINULLE
SOPIVA JÄSENYYS
VALITSE HALUAMASI
PÄIVÄT KALENTERISTA
ISTU TESLAN
RATTIIN